donderdag 19 maart 2015

on tour versie 1



Op tour draait het maar om 1 ding het publiek amuseren, op de manieren van bijvoorbeeld: dansen, zingen en contact maken met hun fans. hoe doen ze het met de liefde? Hoe gaat het achter de schermen bij hun tour? Hoe doen ze dat met hun vrienden en familie als ze op tour zijn? Of met hun dier? Op deze vragen en nog veel gaan wij antwoord op geven in dit artikel. Dus veel leesplezier!

(Sanne)
 

Hoe veranderd je leven als je eenmaal beroemd bent? Is het thuis als je niet op het podium staat nog steeds het zelfde of doet iedereen dan gewoon ‘normaal’ tegen je? Wat is thuis het verschil tussen een normaal persoon die net als ieder ander is en een beroemd iemand? (Manon)



Op tour
Op de tour van een artiest kan het er soms serieus maar ook vaak genoeg leuk en grappig aan toe gaan. Als je naar een concert gaat van bijvoorbeeld: One Direction, Miley Cyrus, Beyonce enz. zie je verschillende aspecten: licht, geluid kleding en natuurlijk de zang. Maar het leven on tour is ook zwaar, je bent altijd op een bus en je ziet je vrienden en familie dan amper. Maar als je bent opgegroeid op een tour bus zoals Miley Cyrus, ben je er al meer aan gewend. Veder dat een tour heel leuk is gaat er ook veel tijd in zitten, je moet denken aan: wat draag ik bij welke liedjes, past mijn outfit ook bij het lied, wat zijn de danspasje die ik moet kunnen, welke liedjes zing ik en welke volgorde. Er komt dus heel veel bij kijken!
Als je daar staat als artiest krijg je ook veel energie mee van de juichende en zingende fans, sommige artiesten zijn na het concert nog lang wakker omdat ze er nog zoveel energie van hebben, het leuke van elke keer ergens anders een concert hebben is dat je het elke keer voor mensen doet die het nog nooit gezien hebben en je die mensen dan een onvergetelijke ervaring geven.
De meeste artiesten vinden tour en opnemen afwisselen leuk, altijd maar op tour is niet leuk, maar altijd liedjes opnemen en niet optreden wordt ook saai daarom zijn de meeste artiesten blij als ze klaar zijn met touren en liedjes kunnen gaan opnemen. Als je wilt weten hoe artiesten het doen als ze niet op tour zijn leer dan veder.
(sanne)




Thuis:
In het begin dachten de jongens van de boyband Mainstreet dat je als je op het podium was de artiest bent maar dat je thuis gewoon weer zoals ieder ander persoon bent. Dat is niet zo, je blijft fans hebben, mensen die altijd over je blijven denken, mensen die via sociale media contact proberen te krijgen met je, mensen die altijd je muziek blijven luisteren of zelfs naar je huis komen om op de foto te gaan. Dat is niet zomaar verdwenen als je thuis bent. De jongens van mainstreet doen als ze thuis zijn en niet slapen bijna altijd open voor hun fans om met ze op de foto te gaan. Dan maken ze voor hun huis een foto praten de jongens wat met hun fans en dan gaan ze weer verder met waar ze mee bezig zijn.

Vriendschappen:
Door bekend worden word je niet alleen bekender onder de mensen van je land/wereld je leert ook het sterrenwereldje kennen. Waardoor je al gauw mensen ontmoet en er een goeie band mee krijgt. Zoals Taylor Swift en Lorde. Lorde haar album kwam uit en ze kreeg bloemen van Taylor omdat ze haar album zo goed vond. Hier door hebben ze met elkaar afgesproken en zijn ze nu heel goed bevriend. Zo zijn er nog heel veel meer vriendschappen ontstaan.
(Manon)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Sanne en Manon,

Jullie moeten allebei goed letten op je spelling. Zoals veder moet verder zijn. Ook is de opbouw van sommige zinnen niet helemaal correct. Ik snapte de eerste zin bij Manon bijvoorbeeld niet omdat hij zo lang was. Let ook op de leesttekens, voor de komma's.
Qua inhoud vond ik het artikel goed geschreven.

Unknown zei

Ik vind het een goed artikel maar soms is de grammatica niet helemaal correct. Een voorbeeld daarvan is dat bij Sanne in haar blog stond; op de bus. alleen ik denk dat je bedoelt in de bus. Ook waren sommige zinnen wel heel lang. Vedder is het een mooi blog met leuke informatie

Anoniem zei

Ik vind het een goed artikel en de informatie is ook goed, alleen jullie moeten wat beter op de spelling letten. Verder vind ik het een leuk artikel en leuk om te lezen.

Anoniem zei

ik vind het artikel erg goede informatie hebben maar de spelling is niet altijd correct. de opbouw is ook niet fijn want het leest niet fijn. de inhoud was wel goed.